Árak

2019-től a kész filmeket Pendrive-on adom át. Természetesen akinek szüksége van szabványos videó-DVD-re, díjmentesen elkészítem.

Drónfelvételek készítése

2 órás időtartram. Vállalási ár: bruttó 30000ft

8 órás időtartam.  Vállalási ár: bruttó 60000ft

Fotó és videó szolgáltatás együttes rendelése esetén:

Vállalási ár: bruttó Díjtalan!

 

Esküvői videó alap

Vállalási ár: bruttó 140000ft

Felvételek készítése 1 kamerával a szertartásoktól menyecsketáncig FULLHD minőségben. Film átadása Pendrive-on. A film hagyományos felépítésű esküvői film maximum dupla DVD lemezen és /vagy Pendrive-on 4 óra játékidővel, élőhangal. Teljes nyersanyag átadása a megrendelő által biztosított adathordozón. A film elkészítési ideje 30 nap.

Esküvői videó

Vállalási ár: bruttó 170000ft

Felvételek készítése 1 kamerával az előkészületektől a lakodalom végéig FULLHD minőségben. Film átadása Pendrive-on. A film hagyományos felépítésű esküvői film maximum dupla DVD lemezen és /vagy Pendrive-on 4 óra játékidővel, vagy 1-1,5 órás film zenei betétekkel, élőhangal.Előzetes kisfilm (trailer) elkészítése és megtekinthetővé, letölthetővé tétele 10 napon belül. Teljes nyersanyag átadása DVD-n és a megrendelő által biztosított adathordozón is. A film elkészítési ideje 30 nap.

Esküvői videó két kamerával

Vállalási ár: bruttó 210000ft

Felvételek készítése két operatőrrel az előkészületektől a lakodalom végéig FULLHD minőségben. Film átadása Pendrive-on. A film hagyományos felépítésű esküvői film maximum dupla DVD lemezen és /vagy Pendrive-on 4 óra játékidővel, vagy 1-1,5 órás film zenei betétekkel, élőhangal.Előzetes kisfilm (trailer) elkészítése és megtekinthetővé, letölthetővé tétele 10 napon belül. Teljes nyersanyag átadása DVD-n és a megrendelő által biztosított adathordozón is. A film elkészítési ideje 30 nap.

Cinematográfus videó

Vállalási ár: bruttó 240000ft
Felvételek készítése 2 kamerával az előkészületektől a lakodalom végéig FULLHD minőségben.1db rövid film kb 30 perc hosszúságban(klipszerű vágás ), 1db hosszú film (max 4 óra/ 2 DVD,vagy Pendrive, hagyományos film) Film átadása Pendive-on. Klipszerű vágás. Előzetes kisfilm (trailer) elkészítése és megtekinthetővé, letölthetővé tétele 7 napon belül. Teljes nyersanyag átadása DVD-n. Slideshow készítése gyerekkori képekből, ami levetítésre kerül a lakodalomban. A film elkészítési ideje 30 nap.

FOTÓ ALAP

Vállalási ár: bruttó 140000ft

Fényképek készítése a szertartásoktól menyecsketáncig.Kreatív fotózás a lakodalom napján vagy akár egy másik napon. Az összes kép (minimum800 kép) átadása retusálás után digitális adathordozón teljes méretben és felbontásban.

A képek elkészítési ideje 30 nap.

FOTÓ

Vállalási ár: bruttó 180000ft

Fényképek készítése az előkészületektől a lakodalom végéig.Kreatív fotózás a lakodalom napján vagy akár egy másik napon. Az összes kép (minimum800 kép) átadása retusálás után digitális adathordozón teljes méretben és felbontásban.

1 db 22x30cm-es szerkesztett, kötészeti eljárással készült fotókönyv (nem album).

A képek elkészítési ideje 30 nap.